parmesan en rucola
basilicum en gedroogde tomaat
krokant slaatje en granaatappel
Simmentaler handcut - licht gemarineerd
met wasabi mayonaise en sesam
Bellota reserva 24 maanden
Fine de Normandië
Fine de Normandië
soja en koriander
scampi, kip, runds - lightly smoked
met salade en tartaar saus
prei en grijze garnalen
prei en grijze garnalen
groene asperges
gebakken, room
tomaat, basilicum en parmigano
rucola, basilic, parmigano, tomaat
300gr.
2 cts – 1150gr.
2 cts – 1280gr.
groene asperges, shiitake
Iedere vrijdag- en zondagavond Fondue Bourguinonne te verkrijgen behalve tijdens de zomermaanden juli en augustus; ipv zeevruchtenschotel koud 80€ en warm 89€ 2dagen op voorhand reserveren om vers te bestellen
050/610342
Gelieve u te wenden tot ons personeel aangaande mogelijke allergenen.
Eén rekening per tafel.